Повечето млади шофьори избират автомобили, като се фокусират единствено върху външния

...
Повечето млади шофьори избират автомобили, като се фокусират единствено върху външния
Коментари Харесай

Грешката, която допускат младите шофьори при покупка на кола на старо

Повечето млади водачи избират коли, като се концентрират само върху външния им тип и мощността на задвижващия елемент. Това обаче е неверен способ на асортимент, безапелационни са търговци на коли втора ръка.

Те са безапелационни, че едно от най-важните неща, които би трябвало да се ревизира в един автомобил преди неговата покупка, е къде е създаден той. Това се дължи на обстоятелството, че надеждността и описът на техническите благоприятни условия на транспортното средство доста зависят от страната, в която е съединен, и от автомобилния пазар, за който е предопределен.

Автомобилните производители се стремят да усилят % на локализирано произвеждане на коли в страната, където моделът ще се продава. Части като стъкло, пътнически седалки, пластмасови елементи от салона и дори елементи на каросерията постоянно се създават на локално равнище. Това може да се отнася даже за съществени елементи от окачването, да вземем за пример.

Автомобилите, създадени в Япония и Европа, като предписание, са оборудвани с истински аварийни елементи, което покачва тяхната надеждност в съпоставяне с техните по-бюджетни сътрудници, които се създават на други места - в Китай, да вземем за пример.

В взаимозависимост от пазара, на който ще се експлоатира автомобилът, можете да очаквате разлики освен в качеството на създаваните транспортни средства, но и в наличните версии, равнището на отбрана против наслойка и наличното съоръжение.

Чуждите коли, създадени за японския авто пазар, нормално имат по-високо равнище на отбрана от разяждане, до момента в който домашните модели могат да бъдат оборудвани с подсилено окачване, впечатляващ пътен луфт и по-големи благоприятни условия за работа при минусови температури, поучават от automedia. Те могат да имат повишен потенциал на батерията, по-мощен запалител и спомагателни функционалности за удобен престой в колата през студения сезон.

Затова и специалистите са безапелационни, че за предпочитане е да се купуват коли, създадени в страната, в която е седалището на автомобилния производител. Тогава би трябвало да очаквате най-високо качество на създадените автомобили и съществуване на истински аварийни елементи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР